Acasă » 2015 » Martie » 3 » Slavă doar Lui !
21:47:44
Slavă doar Lui !

"Vreau să-ţi numeri bogăţiile. Planul Meu de lungă durată este să iau această situaţie dificilă şi să o transform într-un bine etern – ceva ce va dura pentru totdeauna şi ce îţi va aduce bucurie, împlinire şi dragoste în viaţă. Nu numai în viaţa ta dar şi în viaţa celor care sunt atinşi de situaţia ta.
Când treci printr-o situaţie dificilă cu un zâmbet pe faţă şi un cuvânt de slavă pe buze atunci se pot întâmpla multe. Viaţa ta se schimbă. Inima ta se înmoaie şi este umplută mai uşor cu dragostea Mea, cu compasiunea Mea şi cu credinţa Mea. Înveţi lecţii vitale de dragoste, de răbdare, de îndurare, de credinţă şi de rugăciune. Lista este fără sfârşit. Te rog să petreci timp cu Mine ca să vezi lucrurile din punctul Meu de vedere. Perspectiva Mea este minunată şi îţi va schimba viaţa.
Vei descoperi bucurie şi vei simţi atingerea Mea de dragoste atunci când continui cu credinţă să treci prin aceste încercări şi bătălii ale vieţii. Eu te voi aduce mai aproape de Mine. Te voi face o mărturie mai puternică. Vei avea ocazia să înveţi arta de a te ridica deasupra dificultăţilor şi de a-Mi permite să fiu tot ce ai tu nevoie.
Nu există nimic – nici chiar ceva foarte dificil – ce nu pot folosi spre gloria Mea. Deoarece Mă iubeşti toate lucrurile prin care treci vor fi în cele din urmă spre beneficiul tău şi pentru a slăvi numele Meu, puterea Mea şi dragostea Mea.


***


Deşi te simţi atât de rău cu siguranţă că nu eşti înfrânt! Nu ţi-ai ajuns la capătul puterilor. Cu siguranţă că nu eşti sfârşit. Eşti un învingător. Eşti un cuceritor.
Să începem prin a lupta cu descurajarea. Începe prin a Mă slăvi pe Mine. Mulţumeşte-Mi pentru această bătălie. Slăveşte-Mă că învingi, chiar dacă te simţi descurajat. Slăveşte-Mă că ţi-ai ridicat un genunchi de la pământ şi că celălalt va urma în curând.
Slăveşte-Mă că sunt chiar acolo cu tine, că te ridic şi că te ajut să-ţi mânuieşti sabia Duhului împotriva duşmanului. Slăveşte-Mă că câştigi. Slăveşte-Mă că norii se risipesc şi că există o rază de speranţă şi că soarele străluceşte asupra ta. Slăveşte-Mă că Eu te pot ajuta să ajungi la finele zilei de azi – fericit, victorios şi încă luptând.
Slăveşte-Mă că prin credinţă durerea nu este aşa de rea, că te faci mai bine, că Eu te vindec. Slăveşte-Mă că mâine va veni şi cu noua zi va veni şi o nouă bătălie care se va încheia cu o victorie şi mai mare decât cea de acum. Slăveşte-Mă că întunericul se va sfârşi într-un răsărit glorios a cărui raze vor lumina un luptător care este mai hotărât azi decât a fost ieri.
Slăveşte-Mă pentru fiecare pas din această luptă. Slăveşte-Mă pentru fiecare fărâmă de progres, fizic şi spiritual. Slăveşte-Mă pentru victoria supremă! Imaginează-ţi-o şi menţine acea imagine în mintea ta. Slăveşte-Mă la fiecare pas din drum şi vei vedea că îţi va reveni puţin câte puţin tăria spirituală.
Slăveşte-Mă că această perioadă dificilă nu este decât începutul unei victorii. Slăveşte-Mă că Eu am câştigat fiecare bătălie pe care am luptat-o vreodată, că te-am ajutat de multe ori în trecut să câştigi şi că această luptă se va sfârşi de asemenea în victorie. Croieşte-ţi drumul prin slavă!


***


Slăbiciunea pe care o simţi îţi va da o tărie spirituală mai profundă. Agaţă-te de acest adevăr spiritual – că Eu îţi voi da darul refacerii şi al sănătăţii. Alege să trăieşti deasupra valurilor şi al circumstanţelor fizice care par departe de ideal.
Bucură-te deoarece Eu şi cu tine vom umbla pe apă. Împreună vom realiza imposibilul. Alege să ignori valurile şi sentimentele care te fac să priveşti în jos şi greutatea, durerea şi dificultatea. Lasă-Mă să-ţi umplu inima cu slavă şi cu anticipare pentru miracolele pe care le voi face pentru tine – miracole de vindecare, precum şi miracole de har pentru perioada de tranziţie.


***


Eu te iubesc cu o dragoste atotcuprinzătoare, atât de minunată şi atât de puternică că este mai puternică decât circumstanţele fizice. Este o dragoste atât de profundă încât Eu ştiu fiecare gând al tău, fiecare respiraţie a ta, fiecare sentiment pe care îl simţi.
Tot ce se întâmplă în lumea asta te pregăteşte pentru următoarea, lumea în care vei trăi pentru totdeauna. Lucrurile prin care treci acum te pregătesc pentru viitor. Eu văd bătăliile prin care treci, chinurile cu care te confrunţi şi dificultăţile pe care trebuie să le depăşeşti în fiecare zi. Însă văd şi că aceste chinuri te transformă. Văd ce fac dificultăţile pentru sufletul tău şi cum te transformă într-un luptător mai puternic, aşa cum am nevoie ca tu să fii.
Dacă ai vedea lucrurile din punctul Meu de vedere ai vedea cum te cinstesc de fiecare dată când treci prin dificultăţi. Este ca în trecut când cineva trece vreun test de vitejie, curaj sau loialitate, iar apoi i se aducea cinstea cuvenită.
Când treci printr-o perioadă dificilă în viaţa ta, să o priveşti ca pe un test de demnitate pe care l-am pus înaintea ta. Asta nu este pentru că eşti slab sau pentru că sunt supărat pe tine; Eu am permis testul pentru că ştiu că îl poţi trece şi că poţi primi cinstea pe care o am pregătită pentru tine. Ştiu că va aduce ceva bun.
Din punctul de vedere firesc nu pare o onoare să treci prin ce treci tu acum. Pare mai mult o pedeapsă sau ceva ce nu ţi-ai dori. Însă în lumea Mea mulţi te privesc cu multă admiraţie deoarece ştiu cât de mult am avut încredere în tine şi cât de multe am pregătite pentru tine după ce vei fi trecut prin această perioadă de dificultăţi şi toate binecuvântările pe care le vei primi între timp.
Ţine-te de Mine şi ţine-te de iubirea Mea. Vei trece aceste teste dificile! Vei primi răsplata cavalerului. Când te simţi la pământ gândeşte-te la Mine şi aminteşte-ţi de viziunea cerească care te aşteaptă şi continuă să lupţi. Mare este slava ta – aici şi acum, cât şi atunci şi acolo. " ... 
" Razboinic viteaz, incinge-ti sabia, podoaba si slava -
da, slava ta! - Fii biruitor, suie-te in carul tau de lupta, apara adevarul, blandetea si neprihanirea, si dreapta ta sa straluceasca prin ispravi minunate! " 
Psalm 45:3-4

Vizualizări: 343 | Adăugat de: Bianca | Tag-uri: implinire, cavaler, slabiciune, victorie, batalie, podoaba, dragoste, rasplata, Credinta, zambet | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]