Acasă » 2013 » Iulie » 24 » Pasii lui Dumnezeu
23:13:35
Pasii lui Dumnezeu

Într-o noapte , un om a visat că străbătea o plajă împreună cu Dumnezeu. La fiecare pas apăreau pe cer imagini din viaţa lui. Şi, cu fiecare imagine, pe nisip apăreau două rânduri de urme: un rând lăsat de paşii lui, altul lăsat de paşii lui Dumnezeu. Omul privi paşii de pe nisip şi observă ceva ciudat. Văzu că adeseori pe nisip apărea doar un singur rând de urme, iar celălalt dispărea. Şi asta se petrecea tocmai în momentele cele mai grele ale vieţii lui. Descoperirea aceasta l-a tulburat şi, plângând, L-a întrebat pe Dumnezeu, care-L însoţea:

            "-Doamne, mi-ai spus că de vreme ce m-am hotarât să Te urmez, vei merge cu mine până la capât! Dar, uite, tocmai în clipele cele mai grele din viaţa mea văd un singur rând de urme, ceea ce înseamnă că Tu tocmai atunci m-ai părăsit!"

            Şi Dumnezeu i-a raspuns:

            "-Copilul meu drag! Eu te iubesc şi nu te-am părăsit nici chiar în momentele cele mai cumplite ale vieţii tale.  Acolo unde vezi un singur şir de urme să ştii că te-am purtat în braţe..., iar urmele ce le vezi, ale Mele sunt!"

Vizualizări: 275 | Adăugat de: Bogdan | Rating: 5.0/6
Total comentarii : 1
1  
Foarte ziditor articolul. E drept ca de cele mai multe ori nu ne dam seama de interventia lui Dumnezeu in viata noastra si chiar atunci El ne poarta in bratul Sau.

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]