Acasă » 2013 » Iulie » 25 » Omul lui Dumnezeu
12:36:00
Omul lui Dumnezeu
  
  

În drumul său prin pădure, un om a văzut o vulpe care îşi pierduse picioarele. El se mira cum de a putut să supravieţuiască acest animal. Apoi a văzut un tigru care-şi mânca prada. El s-a săturat şi a lăsat vulpii resturile. A doua zi, Dumnezeu hrăni vulpea tot cu ajutorul aceluiaşi tigru. Omul rămase uimit de marea bunătate a lui Dumnezeu şi-şi spuse: "Mă voi odihni într-un colţ şi mă voi încredinţa cu totul lui Dumnezeu, iar el se va îngriji de toate lipsurile mele".

Aşa petrecu el multe zile, dar nu se întâmplă nimic. Sărăcuţul de el era cu un picior în groapă, când auzi o voce: "Tu, care eşti pe un drum greşit, deschide-ţi ochii pentru adevăr! Urmează exemplul tigrului şi nu mai fă pe-a handicapatul!" Pe drum, omul întâlni o fetiţă îngheţată care tremura într-o haină subţire şi care nu mai spera să primească ceva cald de mâncare. El se revoltă şi-i spuse lui Dumnezeu: "Cum poţi permite aşa ceva? De ce nu faci nimic împotriva acestei situaţii?" Pe moment, Dumnezeu nu-i dădu nici un răspuns. Dar într-o noapte îi spuse: "Am făcut ceva împotriva acestei situaţii; te-am creat pe tine!"

            Dumnezeu te-a creat cu un scop, de a-I sluji. Şi dacă stai pe aceeaăi stradă cu tanti Ileana, care nu are ce să dea de mâncare copiilor sau cu Mihai, care ar dori să mănânce şi el o îngheţată cu prietenii, dar nimeni nu stă cu el pentru că e prea necăjit, şi nici bani de îngheţată nu are, gândeşte-te că eşti vecinul lor cu un scop. Poate pentru a-i ajuta cu un ban, cu puţină mâncare, o hăinuţă când este frig sau doar un pahar de apă. Poate te gândeşti că pentru acestea îţi trebuie bani şi astfel justifici împietrirea inimii tale, spunând că nici tu nu ai bani. Dar unii au nevoie de o vorba bună, au nevoie de un sfat, de o încurajare..au nevoie de un prieten...nu îţi împietri inima!

Fii omul care te-a trimis Dumnezeu să fii! Fii omul lui Dumnezeu!

Vizualizări: 197 | Adăugat de: Bogdan | Rating: 5.0/5
Total comentarii : 1
1  
Dumnezeu vrea sa fim sprijin pentru cei din jur,nu critici! Doamne ajuta!

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]