Acasă » 2014 » Octombrie » 27 » Împlineşte chemarea lui Dumnezeu
21:38:26
Împlineşte chemarea lui Dumnezeu
Nimeni nu este bun la toate si nimeni nu este chemat sa faca totul. Dumnezeu ne-a dat fiecaruia roluri bine definite în viata. Pavel a înteles ca datoria lui nu este sa încerce sa faca totul sau sa fie pe placul tuturor, ci sa se concentreze asupra lucrului la care l-a chemat Dumnezeu si pentru care l-a echipat: „Noi, însa, nu ne laudam dincolo de masura noastra, ci în masura marginilor pe care le-a însemnat Dumnezeu câmpului nostru”. Numai când întelegi lucrul acesta vei avea succes asa cum defineste Dumnezeu succesul. Satana va încerca sa-ti fure bucuria slujirii facându-te sa te compari cu altii sau sa te conformezi asteptarilor altora. Nu cadea în aceasta capcana! întotdeauna va exista cineva care face o treaba mai buna decât tine si te vei descuraja. Sau vei gasi oameni care nu par sa aiba la fel de mult succes ca tine si vei deveni îngâmfat. Oricum ar fi, tu pierzi. „Fiecare sa-si cerceteze fapta lui, si atunci va avea cu ce sa se laude numai în ce-l priveste pe el, si nu cu privire la altii” (Galateni 6:4). 

Mereu vor exista oameni care nu vor întelege rolul pe care ti l-a dat Dumnezeu în viata sau care nu vor fi de acord cu tine. Nu-i nimic; nu lasa asta sa te traga înapoi! „Cauta sa te înfatisezi înaintea lui Dumnezeu ca un om încercat, ca un lucrator care n-are de ce sa-i fie rusine” (2 Timotei 2:15). „Spune lucrurile acestea, sfatuieste si mustra cu deplina putere. Nimeni sa nu te dispretuiasca” (Tit 2:15). John Bunyan, autorul cartii crestine: „Calatoria crestinului” a scris: „Daca viata mea este neroditoare, nu conteaza cine ma lauda. Iar daca este roditoare, nu conteaza cine ma critica”. Asa ca fa ce te-a chemat Dumnezeu sa faci!
Vizualizări: 139 | Adăugat de: maranatapascani | Tag-uri: Dumnezeu, John Bunyan, filimon, timotei, calatoria crestinului, tit | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]