Acasă » 2014 » Octombrie » 18 » Credința - puterea de a învinge
17:28:17
Credința - puterea de a învinge
Când sanatatea, finantele sau familia sunt în pericol, îti dai seama dintr-odata cât de fragila este viata. Astazi poate traiesti pe partea însorita a strazii, dar daca traiesti mult, împotrivirea va bate si la u?a ta. Când se întâmpla asta, vei descoperi ca lucruri precum puterea, lucrurile materiale si popularitatea nu te vor sprijini. Daca puterea ar putea-o face, lui Joseph Stalin nu i-ar fi fost teama sa se culce noaptea sau nu ar fi fost atât de paranoic încât sa-si aleaga un gardian care sa-i pazeasca pâna si pliculetele de ceai. Daca averile ar putea-o face, teama nu l-ar fi facut pe Howard Hughes sa traiasca ca un pustnic si sa moara singur. 

Daca popularitatea ar putea-o face, biografii lui John Lenon nu l-ar fi descris ca fiind un om plin de teama, care dormea cu luminile aprinse si era îngrozit de microbi. Ajutoarele pamântesti te pot doar sustine. Curajul în viata vine dintr-o încredere profunda în Dumnezeu, al carui Cuvânt spune: „ceea ce câstiga biruinta asupra lumii, este credinta noastra”. Dar credinta este la fel de valoroasa ca lucrul în care ti l-ai pus, iar credinta noastra este în Dumnezeu care nu greseste niciodata! David a spus: „Cu Tine doborâm pe vrajmasii nostri, cu Numele Tau zdrobim pe potrivnicii nostri” (Psalmul 44:5). 

Domnul Isus a spus: „v-am dat putere sa calcati … peste toata puterea vrajmasului” (Luca 10:19). Pavel a spus: „Cine ne va desparti pe noi de dragostea lui Hristos? Necazul sau strâmtorarea sau prigonirea sau foametea sau lipsa de îmbracaminte sau primejdia sau sabia? … Totusi în toate aceste lucruri noi suntem mai mult decât biruitori, prin Acela care ne-a iubit” (Romani 8:35-37).
Vizualizări: 161 | Adăugat de: maranatapascani | Tag-uri: romani, Isus Hristos, biruinta, Dumnezeu, tarie, incercare, putere, Credinta, pacat | Rating: 5.0/1
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]